| SAHABAT |

Friday, May 17, 2013

couple of weeks until our wedding

perkara: 2 minggu lagi

ya Allah nebes nya kita.. kepada sesiapa yang pernah merasa apa yang SB rasa mesti korang tahu kan kalau lagi 2 minggu nak kahwin apa yang korang akan buat and apa yang korang akan fikir.. and ini yang SB buat ;

                                         
pastikan semua nya ada..insya Allah

adakan satu kertas yang besar supaya senang nak nampak

pastikan semua nya dah check


akhirnya kita hanya merancang tapi Allah yang tentukan..berdoa lah agar semua nya berjalan dengan rancang bukan kesempurnaan yang ku inginkan :)

p/s: tak sabar nak honeymoon ni :D

Wednesday, May 08, 2013

3 minggu lagi :)

salam u ols selamat pagi semua pada mahluk Allah yang comel comel cantik cantik semua.. hari ni dah bulan 5 ini bermakna lagi tiga minggu dua hari SB akan melangsungkan perkahwinan dengan Encik Askar ya Allah tak sabar nya dan nak tau apa perasaan SB sekarang ni..for the sure dup dap dup dap..takut pun ada..risau dengan segalanya..SB tak mengharapkan ke perfect an pada majlis tu nanti SB just harap semua nya berjalan dengan lancar tu jer..

last post SB ada mention pasal kek kan..SB nak kata nak tempah kek dari SR *ok SR tu Secrete Recipe  last last SB tempah kek pada seorang sahabat lama SB..kek dia memang sedap and SB pernah rasa..ini facebook dia Aelfiqa Collection dia ada buat tempahan untuk hari jadi, hari perkahwinan, hari pertunangan or apa apa yang korang nak dia akan buat and harga pun berpatutan..sedap pun sedap..

so kalau nak tahu kek apa yang SB tempah kena la datang majlis SB tu nanti.. :D

p/s: honeymoon ku tak sabar menantikannya :)