| SAHABAT |

Thursday, May 17, 2012

bismillah..

kalau ini la kesudahan nya aku redha.. mungkin betul dye tidak di lahirkan untuk aku.. dan aku bukan tulang rusuk kirinya..

Wednesday, May 02, 2012

http://www.emocutez.comI'm Done!

assalammualaikum wbt.. now aku dah boleh di gelar penganggur terhormat.. kahkahkah happy nya rasa dalam hati sebab finally aku dah habis Diploma jurusan Teknologi Maklumat (Hiburan Digital).. mostly ramai yang tak tau dengan bidang kursus ni..kursus ni more kepada Game developer.. tapi tak secara menyeluruh.. nak cerita banyak pun korang bukan faham dan aku memang malas nak cerita pasal menda ni..aku just nak bagi tahu yang aku sudah pun menamatkan zaman belajar aku.. so now aku nak cari kerja and nak bekerja..nak cuba cari duit sendiri asyik pakai duit mak bapa jer..sampai bila ye dok.. :D then kepada teman teman sperjuanganku semoga  kita berjumpa lagi di Konvo tahun depan..perghh best giler pakai baju konvo even just Diploma..nak sambung Degree tu tak terfikir lagi..maybe dalam tahun depan or tak akan sambung or what ever laa.. who knows..? but Allah know.. :) and kepada kanak kanak riang gegurls kerinduan tu ada.. and melampau.. hope korang berjaya di mana jua korang berada.. bapak rindu giler doe nak gaduh gaduh lagi..menda kecil pon kadang kadang boleh jadi punca kita tarik muka kejap tapi kejap jer laa..time makan okay balik hahahahahahaha..sengal.. and kepada anak anak boboy yang sangat osom aku harap juga korang tak lupakan kitorang yang comel ni.. :D so ada yang tanya, tak rindu ker dengan Perlis and aku direct cakap TIDAK ! tidak sama sekali rindu kepada negeri tersebut..tidak langsung okay..dengan keadaan sekeliling yang sangat bosan dan membosankan serta manusia manusia yang berada di situ..owh tolonglah aku sangat tidak gemar.. and kalau boleh aku tak nak ada kena mengena dengan Perlis ..