| SAHABAT |

Sunday, March 25, 2012

http://www.emocutez.comjika benar itu CINTA!

Teet.. Tteet.. Click open up SMS.. WHAT?? Sayang ini melamar or ayat pertanyaan?? Takut nya bila SB baca ayat yang SB terima tadi..dup dap dup dap jantung ni..mata berair air.. Ya Allah hanya Engkau yang mengerti perasaan ini dan ketika ini.. Jika ini ketentuannya restui la kami berdua ya Allah.. Insya Allah tak lama je lagi.. Harap menjadi ..^.^..

ehsan makcik Google :p

p/s : owh hati kuat kuat lah anda..

http://www.emocutez.comSuka duka

Nite peeps.. Sangat sedey tambah gembira..kenapa sedey?? Sebabnya pagi tadi at poli SB ada sukma selection and congrats friends coz selected in sukma.. Kenapa sedey?? Ye laa SB sedey sebab SB tak dapat joint sama sebab SB dah wat keputusan tak nak ikut serta.. And hope teman teman ku berjaya dalam apa jua yang korang lakukan.. :') haaa part sedey dah cerita part gembira?? Haa cerita la cerita laa.. Ok part gembiranya kita baru je lepas calling calling dengan Encik Askar.. Hehehehe.. I missing u so much Encik Askar hope berjaya habiskan kursus yang selama 9 bulan tu.. Hope Encik Askar dapat sesuaikan diri kei dekat situ..and SB harap Encik Askar jangan nakal nakal kei.. Marah ni marah ni.. (•͡˘˛˘ •͡)

P/s: soon..make it happen ya Allah..

Wednesday, March 21, 2012

http://www.emocutez.comowh Hati

Owh hati kenapa kau asyik berduka..bersenang senanglah akan dikau..tidakkah kau gembira bila semuanya berjalan seperti yang di harapkan..apa lagi engkau mahu??berlajar erti bersyukur kalau mahu hidup dengan lebih tenang.. Orang lain ada yang lebih teruk dugaannya.. Kuatkan lah iman di dada.insya Allah akan tenang jiwa dan raga...jangan lah sentiasa berduka..kerana kedukaan itu kesukaan syaiton..

P/s : takziah buat arwah mak kepada kawanku.. Al-Fatihah yang baru pergi meninggalkan dunia petang tadi..

Tuesday, March 20, 2012

http://www.emocutez.comPerhaps

seronoknya.. Alhamdulillah setakat ni progress semuanya berjalan dengan lancar apa yang di rancang menjadi dengan baik.. Aku bersyukur kepadaMu ya Allah..hanya menghitung di setiap detik yang akan berlaku.. Insya Allah ada jodoh kita tak akan ke mana.. Percaya dengan takdir Allah.. Setiap yang berlaku ada sebab nya.. ..^.^..

Saturday, March 17, 2012

http://www.emocutez.comlagi??

Happy Saturday everyone ! Meroyan lagi aku macam ni.. Kuatkan iman kuatkan iman.. encik askar kapan kita bisa ketemu ni..aku kangan bangat sama kamu..! (╥﹏╥) btw cograts encik askar berjaya tamatkan kursus semalam.. Minggu depan nak kena lapor kursus lain pula kan.. 9 bulan nak kena kursus.. Ok menguji betol ya iman aku ni..relax SB relax tak lama je lagi tu..kalau pregnant dah beranak dah aku.. ..^.^.. nanti time cuti kita jumpa kei.. I miissh u Ơ̴̴͡.̮Ơ̴̴̴͡

P/s: goodluck rakan rakan yang nak amik exam bulan depan :)

ehsan google ;')

Wednesday, March 14, 2012

http://www.emocutez.comapakah

Apakah semua ni..wahai awak..kenapa cakap macam tu..dari dulu lagi saya cakap kita hanya teman tapi mesra..saya sendiri tak boleh nak paksa sesiapa..and saya sendiri tak tahu siapa jodoh saya nanti..kita merancang Allah tentukan..tolong lah jangan cakap macam tu..dari dulu sampai sekarang sama sahaja..awak doakan saya bahagia awak turut bahagia..and saya doakan awak jua bahagia dengan apa yang awak lakukan..insya Allah :)

ehsan makcik googly 

Tuesday, March 13, 2012

http://www.emocutez.compurpose..

Assalamualaikum..selamat petang warga blogger hari ini aku happy giler sebab tadi aku dipurpose oleh encik askar..tapi purpose jer la hehehe even tak seromantik cerita cerita orang putih kat luar sana tapi aku gembira sangat finally aku tahu ada orang betol betol and siyes nak dekat aku and boleh terima aku seadanya aku.. Alhamdulillah.. And hope apa yang kitorang rancang menjadi.. Teman teman blogger doakan kebahagian kami kei.. So now tunggu encik askar je..lepas dye habis kursus and aku habis study baru kitorang boleh rancang semula semuanya..insya Allah kalau ada jodoh kita bersama tak akan kemana..kan kan kan.. Ơ̴̴͡.̮Ơ̴̴̴͡  ya Allah permudahkan urusan kami.. Aminnn..

nak macam ni boleh?? please make dream comes true :')

http://www.emocutez.comSayang Taw!!


saya tak nak cakap banyak.. saya cuma nak awak tau I Love You so much.. chan rak ther encik askar... 


ehsan Google


Monday, March 12, 2012

http://www.emocutez.combercinta dengan askar..

assalamualaikum.. olla semua belogger hope semua sihat sejahtera..aku macam biasa la hari hari meroyan..tanggung rindu dekat encik askar sorang ni..rindunya kita dekat awak Tuhan je yang tahu..banyak betul dugaan kita kan papa.. hope encik askar sihat dekat sana.. missh u so much papa..bercinta dengan askar macam ni la hati nak kena cekal..tapi kadang kadang kecundang juga bila tahu ada yang nak semak semak..memang aku gigit..hehehehe tapi Alhamdulillah perhubungan still di lindungi and hope apa yang dirancang menjadi.. Semalam jalan jalan at mall..tengok sepasang couple ni comel je..teringat lak dekat encik askar at sana..lama betol tak jumpa just harapkan hp and gambar2 je.. :D nasib zaman dah maju kalau tak hari hari aku nak kena tunggu abang posmen pulak..eee tak kose mak..minggu ni last encik askar kursus..yeaa tapi just sementara je sebabnya minggu depan nak kena lapor untuk kursus lain..katanya kursus lepas ni lagi busy..uuuwwaaa meroyan lagi la aku jawabnya..sabar hati sabar kuatkan iman..ahakxx..lepas kursus ni kita akan bersama balik itu janji encik askar..ok aku tunggu..for u I will.. =^.^= nanti kita sambut bufday kita sama sama kei encik askar..hari tu tak dapat sambut sesama..selamat hari jadi encik askar and me .. Apa yang special kitorang ni kongsi bufday yang sama just beza tahun je ᵔ.ᵔ



P/s: kitarinduawaksangat..

Wednesday, March 07, 2012

http://www.emocutez.com21st..

assalamualaikum wbt.. terima kasih kepada sesiapa yang dah wish bufday dekat aku semalam.. 06.03.91 tarikh di mana seorang baby yang sangat wonderful on that time telah di lahirkan di atas katil di dalam bilik di dalam rumah bersama bidan yang cantik berkain batik.. hehehe and now she 21st years old..hahaha makin muda and muda..syabas beteh.. hope birthday aku kali ini akan bertambah rezeki and semakin berjaya dalam hidup.. aminn.. and di sini aku nak wish happy birthday kepada mereka yang lahir pada bulan yang sama dengan aku.. selamat menyambut bufday anda anda semua :D

Selamat Hari Jadi !!
ini bukan kek aku..
ehsan dari makcik google :D
dan apa yang paling seronok sekali pada tahun ni aku sambut tarikh lahir yang sama dengan my love.. kebetulan bufday dye pon 06.03.88 :D Selamat Hari Jadi sayang ..


p/s:moodlariberibubatujauhnyani...

Thursday, March 01, 2012

http://www.emocutez.comkalau itu takdirnya...

assalamualaikum blogger.. :)
Berbulan juga aku tak sentuh blog aku ni..banyak sangat dah sawang nya ni..ada sesiapa boleh tolong buang sawang sawang ni..aisshhh.. apa pun tak boleh kan .. asyik nak sedih jer..bosan laa..langsung tak ada mood aku dengan kau ni..nak single..aisshh macam bosan jer ayat ni untuk aku..nak single katanya..tengok minggu depan..haaa ada orang lain..kalau tak couple balik aku akan couple dengan yang baru..kesudahan nya Allah juga yang tahu..ahakxx..

ehsan dari makcik Google....
sweet gila kan quote ni.. puuii.. aku benci gila natang beruk ni.. siapa punya idea la yang buat ni.. choiii..

p/s: sayabakalsingleadasiapanakberkenalan...