| SAHABAT |

Monday, October 10, 2011

http://www.emocutez.comPertemuan Kau dan Aku

encik askar and me :)
first jumpa 01/05/11 - dye bagi no aku buang no tu..
second jumpa 30/07/11 - dye datang minta no aku..
third jumpa 06/08/11 - secara kebetulan..
forth jumpa 05/09/11- balik hari raya..
fifth jumpa 17/09/11- rumah terbuka..

http://www.emocutez.com Freedom Please!!

assalamualaikum teman teman and warga blogger..busy sungguh aku sampai dah lama tak belai wall aku ni..aissyy apa nak jadi ni SB..tak nyempat nyempat-nyempat nak singgah even sekejap..adeh..ok i wanna say that i will not being the useless person again..fuck damn shit..ya Allah apa nak jadi sekarang kan..selama aku cuti dari menggelabah dengan wall aku..selama itu laa aku diganggu oleh manusia kejam dan sangat kejam..but now Alhamdulillah selepas aku ambil tindakan tegas baru reda sikit hidup aku ni..cool down sikit SB.. please and please let me go.. let me be alone.. i need my freedom..!!! i dont want a guy like u !!! u are totally useless..!