| SAHABAT |

Saturday, August 13, 2011

http://www.emocutez.com Putus??

salam semua blogger..lamakan aku tak update blog ni sejak aku sambung untuk semester 5 kali ini.. rasanya ini la first time aku update setelah sekian lama meninggalkannya..korang mesti rindu nak baca celoteh aku yang panjang ni.. ahakxx macam macam cerita sedih dah jadi dengan aku..

ok dari mana erk aku nak mulakan..okay macam ni..baru baru ni 9 Ogos 2011 termetrainya satu tarikh yang paling SHITT!! la dalam hidup aku..boleh kau nak putus dengan aku..hahahaha what the Fuck ko ni wahai manusia..adoi..ya pon nak cari alasan nak putus dengan aku tak perlu kot ko nak tuduh tuduh aku yang aku hina family ko..memang bukan aku lar kan..ko nak sangat aku maki family ko an..amek ko aku dah maki..padan muka ko..!!!nak simpan belen banyak banyak ikut kau la..kesah lak aku..adoi..setahun hidup dengan kau..mmmm Tuhan jer la taukan..hope hidup kau bahagia dengan belen belen kau tu..boleh lak jual nama aku dekat bebudak kelas kau kata aku main kayu tiga..amboi sedapnya mulut berkata kata..nak kena tampor lelaju agaknya kau ni..adoi la..so sekarang aku dah bebas..bebas dari manusia yang macam kau ni..hope hidup kau bahagia la kan..doakan yang buruk buruk pun tak guna..aku pernah sayang and cinta dekat kau..entah macam mana la perasaan tu boleh muncul..adeh..aku rasa aku kena ajar sikit perasaan aku jangan mudah jatuh cinta dengan lelaki..lepas ni nak jatuh cinta dengan pondan la..best sikit..tak sakit sangat hati ni..leh kongsi make up sesama..baju cantik sesama..huh..dengan kau aku nak kongsi semua ni..mang tak kot..hahahahahha..so selamat tinggal Romeo !!!


ehsan pakcik Google


*jangan nak call aku and nak buat simpati dekat kawan kawan aku...
macam dorang tak kenal lak kau macam mana kan..
owh lupa Thanks for EVERYTHING!!!