| SAHABAT |

Saturday, October 16, 2010

SLUT!!!

kenapa..samapi hati dia kata aku tipu..aku tak tipu..
aku tau ko tak kan percaya apa yang aku cakap..
ok.. aku cakap belit..
sorry if aku wat kau rasa aku macam tu..
mungkin aku tak sedar aku cakap belit..thankx a lot coz sedar an aku..

tapi malam ni cukup sakit buat kita..
anniversarry kita bulan ni memang teruk.
bukan ini hadiah yang aku nak bagi at kau..
tak sangka plak kita akan gaduh macam ni..
aku rindu kau..dah 5 hari kita tak jumpa and berborak..
message pon kadang kadang jer..ok line CELCOME memang bodoh at PERLIS ni..
lagipon kau busy aku pon busy..yer ar final exam juz around the coner..aku tak study paper pon lg ni..cuak babe..

tapi sumpah aku rindu kau..aku rindu sangat sampai aku jadi tak nak jumpa kau..
mmmmm..confused jap..
entah lar babe aku tak tau nak cakap apa nan kau..
aku takut nak cakap nan kau..takut kau terluka lagi..takut ko fikir aku tipu kau..
sorry lar aku mang tak pandai cakap nak tapis tapis..


p/s: 16032010 anniversarry kami chubbyandpendek..

Sunday, October 10, 2010

MIMPI JENIS APAKAH??

ok semalam aku tido..of coz lar coz dah malam kan..huhuhu..
then time aku tido aku termimpi..wow indah sangat mimpi aku..walau pon dalam mimpi itu tak seindah yang aku bayangkan tapi seronok..ok namo cakap banyak..aku ceritakan serba sedikit..mana leh cerita panjang panjang nanti korang bosan nak baca..

aku di nikahkan bersama seorang lelaki yang cukup romantik , seorang lelaki yang kerjanya menjadi chef, lebih tua dari aku, agak tinggi orangnnya, mungkin cerah dari aku...
time ni aku still study..and dia bekerja..
kami di kurniakan seorang anak lelaki yang comel dan manja..dalam mimpi itu anak aku baru berusia beberapa bulan..sumpah comel tak tipu..
part paling best time aku mandikan anak aku..pergh susah gila...tapi macam senang coz ada pengalaman mandikan anak buah..
dalam ni aku hidup susah even laki aku seorang yang berada..mak mertuaku pangkat DATIN..huhuhuhu..
mak dia tak suka kitorang kahwin..owh sedihnya..tapi tak apa kami cukup bahagia hidup bertiga..
dalam mimpi ni aku ikut jer apa yang lakiku mahu..isteri kena ikut cakap suami..nanti tak cium bau syurga...sehinggakan mama aku dan mak dia datang melawat kitorang tapi aku terpaksa lebihkan keluarga mertuaku..i'm sorry mama..
then paginya bila aku terjaga aku jadi terpinga pinga and tertanya tanya..mmmmmm..

dalam dunia realiti -->
bf aku now belajar coz chef..
agak gelap dari aku..
rendah sikit jer ..
now hidup hanya bersama ibunya..
tua 2 tahun..
bukan berada..

adakah mimpi akan jadi kenyataan.??alangkah indahnya kalau mimpi ini jadi kenyataan..

p/s:sayanakmimpiini..

Saturday, October 09, 2010

kenapa dengan aku??

aaarrggghhh!! mengarut ini semua.. kenapa mesti aku rasa rindu pada dia..mampukah aku nak hilangkan rasa rindu itu kepada dia..kenapa dan sebab apa rasa itu masih ada??bencinya ada perasaan macam ni..

ok itu sebulan yang lepas..now aku dah ada baby_pendek..and kami bahagia..and baby_pendek if kau baca blog aku yang cantik ni aku just nak bagi tahu yang aku cinta kau ketat ketat erat erat kuat kuat gila gila..no body can take you far away from me..ok dear??

so listen laki laki di luar..aku dah berpunya itu jer nak bagi tahu..
sekian ..hahahah...sengal jer statement macam ni..ahakxxxx..

p/s : iloveyoumamasayang..

Tuesday, October 05, 2010

AKUBENCIORANGPAKSAPAKSA...

asal lar dorang ni suka paksa paksa kalau dah tak nak pergi tak payah lar nak paksa paksa..bosan lar hidup asyik kena paksa jer..nak insaf insaf lar..tapi kalau orang tu dah tak nak pergi nak wat macam mana..dah rasa macam time sekolah rendah jer..bosan ar..