| SAHABAT |

Sunday, May 30, 2010

rintihan hatiku..

aku sedih kenapa hidup aku selalu macam ni..
iman aku lemah..
lemah sehingga maruah ku musnah..
kenapa aku macam ni..
masih terbuka pintu taubatku??
nafsuku membuak2..
hatiku mudah tergoda oleh penipuan dunia..
di mana sikapku yang dahulu..
owh dunia kenapa kejam kau buat aku begini..
aku rindu diriku yang lama..

Saturday, May 29, 2010

now i'm done..

now dah nak masuk sem 3 ak kat PTSS..
tu bermakna nak masuk 3 bulan kami couple..
wah sampai bila yer..
dah 3 orang aku couple secara rasmi..
banyak tu..
kata orang bercinta biar ramai..
berkahwin biar satu..
so, apa lagi..
bercinta la ramai2..
hahhaha..
bukan apa sehidup semati ni baik cari yang betul2..
senang dunia akhirat..
hehehe..
actually tak tau nak tulis apa..
tak tau nak cakap apa at carpek indah aku ni..
sangat menyayangi MOHD ADI HAIQAL @ PRADIT..