| SAHABAT |

Thursday, April 29, 2010

hati ini berkata..

hari ini hari yang memboringkan..
kenapa??
entah mungkin sebab exam dah nak deakt..
tapi kenapa tak nak belajar..
macam mana nak belajar kalau hati berat and malas menguasai diri ini..
adeh..
macam mana ni..
boring gila nak keluar jer rasa..
tapi kalau keluar nak pergi mana..
boring nya..
kalau kat kl senang jer..
even malam macam ni ada jer menda nak buat..
tapi at perlis apa yang aku boleh buat..
nak jumpa bus pon susah..
bus express banyak la..
kang aku naik terus gerak kl baru tau..
hu3.
boring nya..

Sunday, April 18, 2010

kenapa tidak boleh??

salahker untuk aku mencintai dia??
salahker untuk aku bersama dia??
salahker untuk aku sayang dia??
salahker untuk aku buat dia jadi teman hidupku??
salahker untuk kami bersama..

kami tak kacau hidup orang lain..
kami tak pernah nak tahu kisah hidup orang lain..
kami tak usik pon orang lain..

tapi kenapa bila kami bersama orang lain usik kami..
tapi kenapa bila kami bercinta orang lain tak merestuinya..
tapi kenapa bila kami berkasih sayang orang lain tak setuju..

adakah hidup ini berlaku dengan adil..
adakah hidup ini seronok seperti apa yang orang katakan..

semuanya tidak..adeh..menci ar..