| SAHABAT |

Saturday, January 23, 2010

KeHampAan DirI iNi SaNgaT mErunGsIngkan!!

bila aku kata sayang dia tak percaya..
bila aku kata nak berubah,, dia kata aku tak sayang dia..
bila aku kata tak nak,,dia ingat aku dah ada orang laen..

aku sendriri xfaham apa yang dia nak..
nak kata baru kenal..
tipu la coz aku dah kenal dia since aku form 3..
now aku 19..
aku letih dia pon letih..
ya aku faham dia lagi bnyak kerja nak kena buat selain nak focuz at aku sorang..
tapi tak salahkan kalu juz one massage..
its ok if juz say g0od morwnink..dah memadai..

i juz want he care about me..
ask me what i've did..
what i'm doing that time..
juz care about me..
i love u sayang..
too love u..
love u damn much..

u are my crazy..
u are my heart..
u are my bantal peluk..
u are my ketiak..
u are my everything..

have u seen that????
please sayang i juz need u, no more guys can be what u have done to me...

Saturday, January 16, 2010

bErtaPa BODOH diRi iNi..

bila dia ckap JANGAN aku still xnak dgar..still gak wat..
bla dah wat hati ak gak skit..coz smua yg ak xdgr tu mst jd bala at aku..
adeh..naper BODOH sngat xnak dgar ckap dyer..sdang an dyer nak elak an aku dr bhaya..p aku DEGIL tahap gaban..adeh,,kalu dyer tahu per ak wat mst dyer cdey gler..naper aku BODOH sngat..bila menda dah jd at aku bru nak rasa MENYESAL,,baru nak rasa pe yg dyer cakp tu BETUL..mana pergi sikap aku yg MAHAL tu..mner g sikap ak yg BERMARUAH tu..mna pergi SEMUA tu??BODOH nyer rasa..nak ngis pon dah xguna..smua dah jadi..NASI dah jadi BUBUR..nak btol an mcm mner lg..MALU?? jgn ckap la..mang ak MALU dengan diri sndr n ngan dyer..
aku slalu marah dyer kalu dyer KONKONG hdup ak..p dyer wat smua tu untk kbaikan ak sndr,.
tapi naper ak DEGIL sangt xnak dengar pe yg dyer ckap..
naper mst nak keras pala n keras hati..
didie BODOH..!!

Thursday, January 07, 2010

COUNTDOWN!!! P.T.S.S..

now 2010..
bila tahun meningkat umur pu meningkat gak..
now aku 19 tahun..
dah besar..
dah boleh jadi isteri dan ibu..
he3..
berangan lebih..
tapi tak apa..
orang tua-tua cakap kalu kita berangan sesuatu yang baik..
mungkin akan jadi baik..
itu orang tua-tua yang cakap..aku orang muda tak cakap..
hu3..
now sem dua kat ptss..
means aku dah hampir setahun menetap di negeri orang..
PERLIS..macam tak percaya je aku study deakt PERLIS..
but its ok..still kat MALAYSIA.
14 ni aku dah mula masuk..
so GOOD BYE sayang ku selayang..
nanti aku balik kei..
love u all my friends..