| SAHABAT |

Saturday, November 16, 2013

teka teka jantina baby..

semalam time SB tinggal sorang sorang dekat rumah Encik Askar ada duty lak..so tengah boring boring tak tahu nak buat apa..nak tidur mata tak nak lelap..nak buat kerja aah memang rajin sangat la semalam kan..maka dengan senang hatinya ambil la control astro tu tekan tekan channel mana yang menarik..dok tekan tekan akhirnya berhenti la dekat channel AFC .. hehehehe..biasa la perempuan macam SB ni suka tengok program masakan tapi nak masak nya belom tentu bilanya..hehehehe..masa tu diorang tayangkan cerita Girls Cupcakes..sedapnya la tengok dia buat cup cake..tapi SB tak suka sangat makan cup cake..muak..tapi suka tengok dressing dia buat kat cake tu..first time dengar bacon cup cake..rasa dia macam mana SB pon tak tahu..hehehehe..ok dalam cerita tu dia ada juga cerita pasal owner cup cakes .. kebetulan dia tengah preggy and dia argue la dengan partner dia pasal gender baby..

macam SB juga merasa sangat kuat dapat baby girl..then waktu dia nak wat promotion bacon cup cake tu ada la seorang staff dia main teka teka either baby boy or baby girl mengikut kepercayaan orang brazil..then dia pakai rantai dengan cincin kahwin owner cup cake ni..masukkan cincin tu dekat rantai the dia suruh genggam cincin tu depan perut and fikir dalam hati jantina baby dalam 10 second macam tu laa..so owner dia tentu fikir girl sebab instinct ibu dia kuat kata girl ..then staff dia amek rantai tu letak at depan perut si owner ni..kalau cincin tu berpusing baby yang dikandung adalah girl and kalau cincin tu bergerak kiri kanan means baby yang dikandung baby boy..and masa dia letak depan perut owner tu cincin tu bergerak kiri n kanan..so diorang teka boy..then si owner tak puas hati..esok tu dia g check up dengan hubby n partner n mak n mak mertua dia..scan punya scan doc tu cakap dia dapat baby boy...so semua orang happy yang dia dapat baby boy..

so apa kena mengena dengan SB?? hehehehe lepas rancangan tu SB pun try laaa..amek benang n cincin tunang SB..mula2 cincin tu macam berpusing pastu bergerak kiri ke kanan..then SB try lagi sekali..sama juga..adakah SB akan dapat kembar sepasang??kalau betul alhamdulillah... :D (berangan lebih hehehehehe..)

esok pagi tu SB bagi tahu dekat Encik Askar..last last kena marah..uuuuwwaaaaa dia kata itu tahyul jangan percaya..hahahahahahhaha..tapi kalau nak try try tak pe kan..hehehehehe..


0 BISING BISING: