| SAHABAT |

Wednesday, November 27, 2013

Cari duit dengan SHARE...

assalamualaikum uolls..disebabkan masalah kewangan negara yang penuh dengan hutang piutang dan kita sendiri di belengu dengan masalah kewangan..hari ni SB nak ajar macam mana nak jana duit dengan internet..senang mudah TANPA MODAL yang tersembunyi.. korang mesti pernah dengar tentang 8Share ChurChup dan macam macam lagi..semua ni produk yang boleh buat korang KAYA TANPA MODAL TERSEMBUNYI..korang cuma perlu ada laptop/pc dan internet..nak tau macam mana cara dia korang klik SINI 

first korang kena daftar dulu..masukkan butir butir korang..

korang kena create account korang dahulu..
p/s: username tu hanya sekali jer dan tak boleh ditukar..
then masukkan details korang lepas tu tekan button 'done'
lepas dah registered korang nak tekan button 'no, thanks' tu pon boleh..
ye la nak baca dia bebel mesti korang malas kan..hehehehe..

lepas tu edit la tekan kat button 'edit preferences' tu
setiap kali korang edit korang akan dapat bonus BP macam dekat no 4 tu
lepas korang dah verified email macam no 3 AUTOMATIK korang akan dapat
RM1.00.. secara PERCUMA

dah settle semua ni..korang boleh la share iklan iklan yang diorang bagi..setiap iklan yang di klik korang akan dapat RM 0.20 ..lagi banyak iklan korang share lagi banyak nilai yang korang dapat..korang boleh CASH OUT kan duit korang bila nilai dalam account korang minima RM 51.00 dan maksima RM 500.00.. masa SB buat dalam sehari SB dah boleh dapat RM 4.00.. alhamdulillah..sikit sikit lama lama jadi bukit..rezeki datang tanpa kita sedar..mudah jer korang hanya klik and share..itu jer..kalau sesiapa yang nak daftar boleh la tekan SINI

0 BISING BISING: