| SAHABAT |

Saturday, October 19, 2013

honeymoon...

dah 5 bulan kahwin baru sekarang aku nak updated pasal honeymoon..hihihi walaupun nampak macam dah lama tapi nak juga post hehehe.. sesudah jer majlis perkahwinan kami SB n Encik Askar..esok nya terus kitorang berangkat ke langkawi...apa lagi honeymoon laaa...yeeaaa i like honeymoon nak nak dengan en hubby and paling penting dah sah..hehehehe..SB buat preparation untuk honeymoon ni sebulan awal dari tarikh majlis perkahwinan kami..mahu taknya time tu cuti sekolah so fefaham jer la kan..ramai giler orang and mahal..so kalau buat awal kita akan dapat harga bukan cuti sekolah..maka dengan ini jimat laaa perjalanan ke sana..hehehhee..SB suka buat sendiri dari amek package .. sebabnya kita akan jimat seratus dua ratus..nampak macam sikit tapi nilai dia sangat banyak...boleh beli ccokelat yang banyak tau..hehehehe

dah dah dah banyak merepek nanti biar gambar menceritakan segalanya hehehhe...

langkawi la kita hehehehe..

owh sangat suka masa island hopping.. gambar tak banyak masa island hopping sebab masing masing sebuk nak
berendam hahahaha...nak snorkeling bagai..haahahha

me into to you Encik Askar... mancung bona hidung Encik Askar ni..

first and last aku naik cable car langkawi ni dah serik..sepanjang perjalanan bertawakal jer laa..hehehe
ni tak tau berapa ribu kaki dari dasar laut..tinggi wei...

feeling ala ala korea sikit :D

bella vista hotel pilihan kami untuk beradu hehehehe..mandi manda dulu sebelom balik
rumah :D

last destination makan mahsuri..lawa giler rumah dia..

gambar masa shopping and makan memang tak banyak sebab masa shopping tau tau je la mana nak pegang camera mana nak amik itu ini..hahahahaha..time makan lagi laaaa..lapar so no camera..hehehehehhe..time datang satu bag jer..time balik berbag bag hahahaha..bukan beli apa pun cokelat jer yang banyak..hehehe..lepas bersalin nanti ingat nak pergi honeymoon lagi..hari tu tak puas heehehe

0 BISING BISING: