| SAHABAT |

Thursday, September 19, 2013

ibu mengandung yang mengidam

huhuhuhu pada sesiapa ibu yang sedang hamil pasti pernah mengalami perasaan teringin dan lebih senang kata mengidam.. dan hanya mereka yang mengandung dan pernah mengandung jer faham erti nak sesuatu yang teramat..

yup now SB tengah mengalami nya .. SB teringin sangat nak makan meatball ikea, curry puff ikea and coneys dog extra mustard..dari hari tu SB teringin..and someone ask me kenapa tak nak pergi sendiri..yea SB memang nak pergi and dah spend duit pon nak pergi kl semata mata nak makan menda ni semua..tapi apa kan daya SB masa tak mengizinkan..SB kena sabar untuk next month sebab kena mendahulukan yang lebih penting..ye SB memang boleh bersabar tapi tak tahu sampai bila..so for those yang at luar sana please laaa..tolong jangan main kan perasaan orang yang mengidam ni..sebab korang tak pernah merasa keadaan dia..and kekadang yang lagi sedih bila kita betul teringin kata kita mengada-ngada pula..korang tau tak apa perasaan aku time korang cakap macam tu..aku rasa nak bagi penyepak lelaju..suka hati aku la aku nak makan apa..and i dont ask your money..

meatball ikea
coney dog + mustard
curry puff ikea

0 BISING BISING: