| SAHABAT |

Monday, September 23, 2013

macam mana rasa baby tendang

assalamualaikum semua..how mommy-to-be today?? sihat tak??baby?? hehehe..SB dah 17 weeks and still tak tahu macam mana nak rasa baby kicking.. kekadang search juga at tenet..normal ker tak sebab dah 4 bulan lebih and SB tak pernah rasa..ada yang kata macam kupu-kupu, ada yang kata bubble bubble.. tapi yang SB rasa pernah sekali jer dia tendang tu pon sekali tu jer..lepas tu..macam tak ada dah..then semalam lepas isyak SB dah tidur penat buat apa pun tak tahu la..padahal dari pagi hingga petang SB duduk depan tv baring jer..hehehehe..dah macam time remaja..lepak depan tv makan2..hehehe..al maklum lah Encik Askar tak ada kat rumah..then malam tepat pukul 1 pagi SB rasa ada orang kejut at perut..pastu rasa macam orang cuit cuit perut ni..macam tu ker erk rasa baby gerak..sebab kawan kawan SB semua cakap baby kalau gerak kita boleh rasa dia pusing pusing..lagi pun baby bump SB tak ada la besar sangat kecik jer..normal ker erk..sebab ni anak pertama..tak ada experience lagi..

teringin nak rasa macam ni..tapi part yang goal tu tak nak la seram hahahaha

0 BISING BISING: