| SAHABAT |

Monday, April 22, 2013

Sebulan 2 Minggu...

OMG! OMG! lagi sebulan u ols.. and i dah tak sabar nak tunggu hari kedatangannya..setiap hari bangun tido SB akan pangkah pangkah dekat kalender kesayangan..ye la sekarang kan tengah sibuk berkempen PRU13 kan..orang lain dok sibuk nak pangkah parti itu parti ini..yang SB busy nak pangkah pangkah kalender yang ada jer dekat depan mata ni..fuhh dah tak sabar nak tunggu hari nya..

Encik Askar pula lagi sebulan nak kahwin ni la dia punya busy dengan kem ohmai boleh buat SB sakit jantung sakit hati semua jenis sakit boleh buat list laa..ayat paling femes Encik Askar guna.. "mama, hari ni papa busy sikit tau..tapi apa apa pun papa tetap sayang mama..mama jaga diri elok2 kei nanti ada masa kita jumpa kei sayang" ok nasib baik Encik Askar cakap macam tu..even sakit rindu melampau melampau tetap ku kuatkan juga.. :D *ala bukan jauh mana pun kem dengan SB..hehehe poyo jer lebih ;p

so sekarang SB tengah dok pilih pilih nak honeymoon dekat mana..nak nak tarikh kitorang nak honeymoon tu tarikh cuti sekolah so PEAK SEASON u guys..faham faham je la kei..so amek langkah mudah packing and go.. like ALONG did! pack and go!! so senang..mana mana nak pergi just go..

ok nak buat check list..

baju sanding.. check
pelamin.. check
door gift.. check
ok everything.. check.. hehehe


dah nak sebulan ni..baru teringat nak tengok acc bank segala tabung dekat rumah..and dalam purse ohmai duit mana duit mana..mmmm..ini la dia baru nak kahwin baru nak menyimpan duit dah bergerak macam air yang mengalir tak berhenti2..so SB just nak nasihat kalau nak kahwin or tak memang nak kena ada simpanan dalam bank..mana la tahu kan..kita tak boleh nak tentukan jodoh dan kematian kita datang bila.. :D so kepada u ols yang nak datang just let me know kei.. :D

0 BISING BISING: