| SAHABAT |

Saturday, March 30, 2013

I Do Love U Encik Askar

selamat pagi dunia..tak tahu nak cakap macam mana nak mulakan dari mana..but apa yang SB nak bagi tahu  Encik Askar dah pulang ke darat semalam..happy nya..boleh bayangkan tak selama sebulan SB tunggu dia balik nak makan sesama dengan Encik Askar..akhirnya tercapai semalam..and Encik Askar bukan balik dengan tangan kosong jer..Encik Askar balik dengan sekalung rantai yang di buat oleh tangan Encik Askar sendiri..so sweet sangat sayang, awak buat macam tu untuk kita..hehehe korang ada??hehehe..cantik sangat rantai tu..lagi lagi di buat oleh tangan orang yang kita sayang sangat..how sweet sayang.. :D

dan dan dan tak habis di situ jer..Encik Askar turut hadiahkan kita sebuah peti ais..katanya tu hadiah sempena hari jadi kami berdua..apa lagi air mata terharu la yang mampu SB katakan..SB tak ada bagi hadiah apa apa pun untuk tahun ni..ye Encik Askar memang suka buat kejutan yang melampau..hehehehe..terima kasih sangat sangat sangat Encik Askar :D SB tak mengharapkan apa apa dari Encik Askar melainkan dia pulang dengan selamat..and Allah kenankan doa SB untuk Encik Askar pulang ke darat dengan selamat..Alhamdulillah..

apa lagi kejutan lain yang akan SB dapat..sesama kita nantikan :D


p/s: saya sayang awak sangat budak kotak <3 nbsp="">

0 BISING BISING: