| SAHABAT |

Monday, March 18, 2013

saya budak baru..

assalamualaikum w.b.t ... today is the day.. di mana saya telah bekerja di tempat baru dan di mana waktu bekerja ialah office hour dimana diidamkan olaeh semua budak yang baru graduated seprti aku..ok even aku tak hadir on time konvo ritu but aku wish happy konvo kengkawan semua..kita dah habis diploma hoye hoye and to friend yang sambung study tu selamat bersambung :D.. ku lalui bulan march ku tanpa dirimu sayang..macam macam saya tempuh tanpa kamu di sini.. hope aku akan jadi lebih tabah dengan benda benda ni semua..amin..kengkawan yang ada baca blog aku ni jom kita doakan sesama agar wira wira negara kita pulang dengan selamat..tak nak dah dengar perkataan wira terkorban lagi.. yee even kalau pergi berperang mesti ada yang mati..tapi please tak nak la mati mati lagi..tak sanggup nengok..dah macam waktu zaman melayu berperang dengan komunis and jepun jer.. *ok teringat bakal mak mertua and bakal pak mertua cerita kisah zaman jepun and komunis..hehehe first time in my life lepak bertiga dengan bakal mak and pak mertua..*ok with girlfriend :D

0 BISING BISING: