| SAHABAT |

Tuesday, March 19, 2013

Day 2

assalamualaikum kawan kawan bloger sihat ker hari ni..SB kini sihat sesangat nya kihkihkih..hari ni  19/3/2013 and jatuh pada hari selasa di mana lagi 11 hari Encik Askar nak pulang ke darat..tak sabarnya nak ketemu dengan Encik Askar kesayangan saya..dah lama tak ketemu..rindu rasanya at dia..hati hati balik kei Encik Akar..dan ini juga bermakna hari kedua SB berada di syarikat pembinaan ni..so far ok laa..tak terlalu busy seperti sebelum ni..and SB pun belom pandai lagi dalam urusan di pejabat..sebelum ni memang ada praktikal dekat salah satu badan berkanun ni selama 6 bulan..6 bulan jer la lepas tu dah tak ingat cara cara kat opis mana tak nya masa tu SB just budak praktikal jer and kerja pun tak selalu SB yang buat..so sekarang dah ternganga nak buat macam mana..kesian nya dekat kita ni..huhuhuhu 8sedih sangat la kononya aish benda boleh berlajar cuma cepat dan lambat jer..so lepas ni SB kena berlkjar dengan senior yang ada dekat sini sebelum dia ikut husband dia balik KL..so doakan Sb ya kengkawan :)

0 BISING BISING: