| SAHABAT |

Monday, March 25, 2013

Bakal Menjadi Isteri kepada Encik Askar

assalamualaikum w.b.t SB nak bagi tahu ni lagi dua bulan SB akan bergelar isteri kepada seseorang yang SB sayang sangat iaitu Encik Askar..and SB harap dia la yang terakhir buat SB even dia bukan yang pertama dalam hidup SB..tapi apa yang lepas jangan dikenang tak gitu..hehehehe..and before nak jadi isteri ni SB ada gak wat research macam mana nak jadi isteri yg baik yg soleha ye la semua orang nak buat macam tu kan..nak jadi yang terbaik ada ker orang nak kahwin nak buat jahat..kalau ada tu SB hope dia berubah and itu urusan dia dengan Allah.. :D

sementara Encik Askar tak ada dekat darat ni..segala persiapan SB buat dengan bantuan keluarga yg lain..paling banyak membantu mama..tq sangat to my lovely mother..u are the best in the world..nasib baik sebelum Encik Askar kena hantar operasi kitorang dah beli segala barang barang keperluan..and siapkan semua yg patut..so lepas ni tinggal nak buat test HIV dengan daftar dekat pejabat agama..after tu settle..hehehehhe...and kepada Encik Askar sila balik dengan hati hati okay..saya dekat sini dah lama sabar nak ketemu..

and before ni juga SB ada research macam mana kehidupan orang yang berkahwin dengan askar ni..ok sangat though yee,,mahu taknya nak kahwin dengan askar kena la though macam askar juga..masuk though bukan dari segi fizikal jer..but paling penting adalah dari mental and jiwa..yup memang kitorang bercinta jarak jauh dia dekat selatan and SB dekat utara..tapi itu time bercinta tak merasa sangat jauhnya and still boleh berhubung and berjumpa so tak berapa nak sedih..tapi tidak sekarang di mana Encik Askar di tugaskan di luar kawasan tak leh call and contact selama sebulan..tambah lagi tengah bertunang macam ni boleh bayangkan tak macam mana SB teriak setiap hari menangis macam Encik Askar nak kena g berperang je..kalau dah berkahwin nanti macam mana laa..pastu dah berbadan dua.. *amboi terus fikir nak berbadan dua,,hehe gelojoh sangat..macam mana SB nak uruskan soal hati dan perasaan tu..hahahahah..meroyan la nampak gayanya..so dari sekarang SB kena belajar untuk jadi though semungkinnya..tapi setiap malam tu ada gak la menangis bila tengok gambar gambar..cepat la masa ni berlalu..hope Encik Askar and group balik dengan selamat..amin..

tq makcik gugel

0 BISING BISING: