| SAHABAT |

Friday, March 29, 2013

Army Wives

selamat pagi dunia...and selamat hari jumaat kalian yang muslim..mana kaum kaum Adam yang bernama lelaki sila lah rajinkan anda ke masjid untuk menunaikan solat jumaat yang indah lagi barakah ini..kalau 3 kali berturut turut tak menunaikan solat jumaat pintu hati kita akan tertutup..astagfirullah..

ok dah bagi nasihat dah sebentar tadi...kei apa yang SB nak cerita hari ni..semalam lepas balik kerja memang habit SB akan buka televisyen dulu and duduk duduk rehat kan badan then baru mandi and buat apa yang patut..so SB buka chanel DIVA astro kalau tak silap SB la..tup tup waktu dan ketika itu ada pula cerita Army Wives season 6. ok first time SB nonton cerita seperti itu dari mula sampai habis. sangat seronok ok..time tu mengesahkan si suami kena recall 30 minutes atas misi kes pembunuhan orang besar Afrika mati and ada sedikit kekecohan..apa part yang SB suka and sedih time para isteri kena hantar si suami di lapangan terbang untuk berbakti demi negara..so sambil tengok tu sambil SB terbayang bayang la suatu hari nanti SB akan buat perkara yang sama kalau Encik Askar akan bertugas ke mana mana..tapi dalam cerita tu si isteri kiss suami dia..so nanti SB akan kiss juga ke erk..hehehehehe..apa yang nak katakan SB macam boleh rasa apa yang para isteri rasa..hari hari kena siap sedia seperti askar juga and kena terima apa jua yang akan berlaku.. and to Encik Askar orang akan sentiasa doakan kebahagian kita bersama :D


gugel season 6

0 BISING BISING: