| SAHABAT |

Wednesday, June 06, 2012

http://www.emocutez.comsomebody help me!!

salam semua lama tak mematahkan jari dengan menaip di sini.. ok macam ni tadi sajer layan layan dekat twitter..then ada member college cerita pasal acc myspace.. then tergerak juga hati nak buka acc mysace aku yang dah bersawang mawang.. tetiba ada notification dekat 15 message.. WOW!! aku teruja.. dasat ni.. si jari pon merayap dekat mouse pad then klik dekat message.. ges wat?? semua nofication tu message dari dye pada 15.01.12.. ok aku just nak bagi tahu aku dah baca message tu dekat myspace tadi.. apakah maksud semua ni.. kenapa tak bagi tahu awak ada hantar something?? kenapa baru sekarang.. :( uuwwaa nak nangis i need somebody .. please.. :'( he asked me to call him after read dat message.. what should i do.. ??

p/s : kebuntuan sedang melanda diri ini.. :(
    
please nak tekan sangat button ni...

4 BISING BISING:

fiezafie said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

sepakah gerangan tersebot sampe kamu boleh kompius ke gitu neh..

ღ cik faye ღ said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

salam perkenalan...blogwalking cari blogggers army wives, fiancess & gf :-), sudi2la jenguk luckyseveninlove.blogspot.com

dewi mardhiah Zainal said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

fieza fie: haa siapa lagi cer teka cer teka.. but mostly alhamdulillah dye dah fikir betol2..thank GOD

dewi mardhiah Zainal said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

@ღ cik faye ღ : i will.. :D salam perkenalan :)