| SAHABAT |

Saturday, June 09, 2012

http://www.emocutez.com kental ker aku

seronok nya bila kita 24 jam/tujuh berkepit dengan bf/gf.. tapi tidak pula bagi SB sebab my bf is SOLDIER.. so faham faham la limit nak jumpa tu ala tipisnya.. tapi tak apa even macam mana pun SB tetap sayang dekat Encik Askar tu.. orang tua tua kata lagi lama tak jumpa lagi rindu..kalau lagi rindu lagi bertambah kasih sayang.. so suweet kan macam gitu.. tak per minggu lepas kita dah jumpa and sempat sambut Anniversary yang ke 10 bulan tahun ni.. officially wish dalam hp tak kisah la even just dalam phone ianya tetap suweet.. alololo rindu nya SB dekat Encik Askar.. tak per tunggu lepas raya ni dua bulan jer lagi.. tengok dia dapat posting dekat mana.. hope dapat posting yang dekat dekat sikit.. senang la kerja kerja masa hadapan dapat di uruskan.. tak gitu :) ke mana jua Encik Askar pergi SB akan follow.. oh hati perasaan mental fizikal sila kental mental kei.. sebab kita nak travel jauh jauh ni..

berebut siapa yang nak drive :D
Encik Askar merajuk sebab SB pilih
abang truck askar and tolak dye tepi :D

p/s: semalam mimpi tu harap bukan kenyataan.. takut :(

0 BISING BISING: