| SAHABAT |

Saturday, June 09, 2012

http://www.emocutez.commencarut?? ooppss

amboi dah pandai maki maki.. good job.. *tepuk tepuk*.. what ever laa.. aku tak pernah paksa sesiapa and di mana.. i have told u before.. so its not totally my fault.. ikut suka hang la nak buat lagu mana pun..lagu dangdut ka apa ka.. its up to you.! tak pernah nak masuk campur and harap u do so.. tak apa aku doakan yang baik baik jer laa..doa kan yang jahat jahat pun tak guna dapat balik dekat aku :) tq pada yang memberitahu kalau tak sure aku tak tau aku kena maki..hehehe ok by then..

p/s: bila kesabaran seseorang dah sampai limit apa yang pernah di bicarakan semua nya jadi abu ali ahmad ah chong ah song semua aaaa laa.. :)

0 BISING BISING: