| SAHABAT |

Tuesday, April 03, 2012

http://www.emocutez.comPercintaan Jarak Jauh

Bercinta jarak jauh.. Ok ramaikan takut nak berhadapan dengan situasi ini.. Sebab? Ok sebabnya kekuatan mental hati dan perasaan sangat teruji ketika ini dan waktu ini.. Mana tak nya kalau dah jauh SMS MMS ввм what's app video call skype facebook twitter yahoo messenger and apa sahaja yang ada kaitan yang boleh menghubungkan antara satu sama yang lain.. Perghh bagak skema gila ayat SB hari ni.. Ok back to the main topic contoh macam ni kalau si BF/GF balas message lambat sikit apa yang BF/GF akan fikir?? Ok dye balas message boy/gurl laen dulu.. Nak nak dye pernah kantoi message dengan orang lain.. Perghh di mana tahap kepercayaan itu?? Kalau SB di tahap ZERO! Even dye dah mengaku sendiri and minta maaf or apa apa je la once kita dah kena tipu untuk percaya lagi sangat tipis okay.. So apa boleh buat berdoa laa bebanyak dekat Allah minta jangan fikir apa apa yang pelik.. Susah ke untuk seseorang bersikap setia and jujur pada yang satu.. Even ko nak berkawan or apa apa pun perlu ke message tu nak bersayang sayang honey honey bagai.. HELLO ko dah ada pasangan yang sayang setia dekat ko sampai mati okay.. Berlagak setia sikit boleh tak?? 'Sakit pula hati kita ni' okay alasan just nak suka suka berfoya foya kira stock stock skandel je just nak main main.. Okay ko suka kalau BF/GF sendiri buat macam tu balik..  Confirm ko maki hamun balik kan.. So sama la dengan pasangan ko tu.. Itu SB dah cakap akal fikiran tu jangan letak dekat lutut kan dah bebal.. So pesanan SB to olls kat luar sana yang dah ada BF/GF please sesangat jaga pasangan korang bebaek sebab bumi ni ibarat roda.. Pernah dengarkan hukum karma? Fahamkan maksud dye so pepandai laa.. Bercinta memang seronok tanggunjawab kepercayaan jujur setia amanah itu semua sangat penting dan berat untuk di laksanakan pada yang tak ikhlas melakukannya..

0 BISING BISING: