| SAHABAT |

Saturday, April 07, 2012

http://www.emocutez.commimpi? again?

Hari makin hari tak sabar rasanya nak habiskan dunia diploma ni.. Nak pula merasa alam pekerjaan aku dah tak minat nak belajar..tapi mungkin dah kerja bertahun baru minat tu nak datang.. Mungkin insya Allah..  ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ tapi bukan tentang ini yang nak aku bicarakan.. Aku ingin bicarakan tentang mimpi aku yang sering mengacau malam malam ku.. Kenapa mesti kau yang aku bermimpi kenapa tidak dia..kalau dulu hampir setiap hari dalam seminggu mesti aku mimpikan kau..and yang aku pelik si mualaf tu tak pula muncul..alasan kawan aku "gelap kot"  ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ macam har** hahaha.. Tapi tu laa kenapa kau kenapa bukan dia.. Maybe aku simpan perasaan lagi tapi rasanya tak ada..babe kalau kau baca entry ni please text aku..kita settle balik.. Tak nak simpan apa apa dendam lagi.. 

P/s: hari hari macam ni kopak aku

0 BISING BISING: