| SAHABAT |

Sunday, March 25, 2012

http://www.emocutez.comSuka duka

Nite peeps.. Sangat sedey tambah gembira..kenapa sedey?? Sebabnya pagi tadi at poli SB ada sukma selection and congrats friends coz selected in sukma.. Kenapa sedey?? Ye laa SB sedey sebab SB tak dapat joint sama sebab SB dah wat keputusan tak nak ikut serta.. And hope teman teman ku berjaya dalam apa jua yang korang lakukan.. :') haaa part sedey dah cerita part gembira?? Haa cerita la cerita laa.. Ok part gembiranya kita baru je lepas calling calling dengan Encik Askar.. Hehehehe.. I missing u so much Encik Askar hope berjaya habiskan kursus yang selama 9 bulan tu.. Hope Encik Askar dapat sesuaikan diri kei dekat situ..and SB harap Encik Askar jangan nakal nakal kei.. Marah ni marah ni.. (•͡˘˛˘ •͡)

P/s: soon..make it happen ya Allah..

0 BISING BISING: