| SAHABAT |

Tuesday, March 13, 2012

http://www.emocutez.compurpose..

Assalamualaikum..selamat petang warga blogger hari ini aku happy giler sebab tadi aku dipurpose oleh encik askar..tapi purpose jer la hehehe even tak seromantik cerita cerita orang putih kat luar sana tapi aku gembira sangat finally aku tahu ada orang betol betol and siyes nak dekat aku and boleh terima aku seadanya aku.. Alhamdulillah.. And hope apa yang kitorang rancang menjadi.. Teman teman blogger doakan kebahagian kami kei.. So now tunggu encik askar je..lepas dye habis kursus and aku habis study baru kitorang boleh rancang semula semuanya..insya Allah kalau ada jodoh kita bersama tak akan kemana..kan kan kan.. Ơ̴̴͡.̮Ơ̴̴̴͡  ya Allah permudahkan urusan kami.. Aminnn..

nak macam ni boleh?? please make dream comes true :')

0 BISING BISING: