| SAHABAT |

Saturday, March 17, 2012

http://www.emocutez.comlagi??

Happy Saturday everyone ! Meroyan lagi aku macam ni.. Kuatkan iman kuatkan iman.. encik askar kapan kita bisa ketemu ni..aku kangan bangat sama kamu..! (╥﹏╥) btw cograts encik askar berjaya tamatkan kursus semalam.. Minggu depan nak kena lapor kursus lain pula kan.. 9 bulan nak kena kursus.. Ok menguji betol ya iman aku ni..relax SB relax tak lama je lagi tu..kalau pregnant dah beranak dah aku.. ..^.^.. nanti time cuti kita jumpa kei.. I miissh u Ơ̴̴͡.̮Ơ̴̴̴͡

P/s: goodluck rakan rakan yang nak amik exam bulan depan :)

ehsan google ;')

0 BISING BISING: