| SAHABAT |

Thursday, March 01, 2012

http://www.emocutez.comkalau itu takdirnya...

assalamualaikum blogger.. :)
Berbulan juga aku tak sentuh blog aku ni..banyak sangat dah sawang nya ni..ada sesiapa boleh tolong buang sawang sawang ni..aisshhh.. apa pun tak boleh kan .. asyik nak sedih jer..bosan laa..langsung tak ada mood aku dengan kau ni..nak single..aisshh macam bosan jer ayat ni untuk aku..nak single katanya..tengok minggu depan..haaa ada orang lain..kalau tak couple balik aku akan couple dengan yang baru..kesudahan nya Allah juga yang tahu..ahakxx..

ehsan dari makcik Google....
sweet gila kan quote ni.. puuii.. aku benci gila natang beruk ni.. siapa punya idea la yang buat ni.. choiii..

p/s: sayabakalsingleadasiapanakberkenalan...

0 BISING BISING: