| SAHABAT |

Wednesday, November 09, 2011

http://www.emocutez.com aku dia dan kamu

i do love u so much..
yang lepas biarkan lepas dan aku tak akan pernah berpatah balik..
jika aku berpatah balik ya aku percaya aku akan melukai hati orang lagi..
orang yang sama..
hanya aku dan Tuhanku yang tahu siapa dan di mana..
perlukah aku mendengar secara membabi buta kata kata korang yang belum tentu sahih..
hidup aku biar aku yang tentukan...
okay ko terasa apa yang aku pernah buat..
but i'm so sorry..
now ko dah ada life baru bersama yang tersayang..
just go on with her..
jangan mengejar pada yang tak pasti nanti kau sendiri yang merana memakan diri..
jangan pernah lepaskan peluang yang ada di depan mata..


p/s : ok entry kali ini aku meraban banyak..just luahan hati *kristal

haaaa?? WHAT!! ada p/s lagi..

p/s : entry ini tak ada kaitan dengan yang dah mampus or baru nak mampus or memang dah nazak.. :)

2 BISING BISING:

teeha said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

merepekkkk :P

dewi mardhiah Zainal said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

Hehehehe dah lama tak merepek tu yg jadi macam tu.. ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮