| SAHABAT |

Monday, October 10, 2011

http://www.emocutez.com Freedom Please!!

assalamualaikum teman teman and warga blogger..busy sungguh aku sampai dah lama tak belai wall aku ni..aissyy apa nak jadi ni SB..tak nyempat nyempat-nyempat nak singgah even sekejap..adeh..ok i wanna say that i will not being the useless person again..fuck damn shit..ya Allah apa nak jadi sekarang kan..selama aku cuti dari menggelabah dengan wall aku..selama itu laa aku diganggu oleh manusia kejam dan sangat kejam..but now Alhamdulillah selepas aku ambil tindakan tegas baru reda sikit hidup aku ni..cool down sikit SB.. please and please let me go.. let me be alone.. i need my freedom..!!! i dont want a guy like u !!! u are totally useless..!

0 BISING BISING: