| SAHABAT |

Monday, April 11, 2011

http://www.emocutez.com Wanita Besi!!!

salam korang korang.. apa bikin malam isnin macam ni.. mesti penatkan..yer lar mana tak nya..ada yang baru balik kerja..then nak pergi mandi then fikir nak kena masak..kalau dah masak sure baru nak makan malam bersama keluarga.. haa tu kalau yang bekerja..macam mana dengan student??? kalau student sure malam malam macam ni kalau tak dok cafe sure ada dekat bilik member memekak..gossip lar.. chit chat lar..hahhaa..aku pun student juga so tau lar apa yang kita akan buat..hahaha..mana yang bahagia sure tengah bergayut.. tak pun membengkakkan jari yang dah bengkak..hahahaha..kalau nak kata study nampak sangat bohong..korang dok tengah layan movie dekat lappy ada..hahahaha..jauh betol menyimpang ni..oakay balik ke pangkal jalan.. hati gembira gila yer ar En. Balak dan saya semakin rapat.. dah macam susah nak pisah jer..Alhamdulillah kalau macam tu.. tapi sampai bila?? jeng jeng jeng.. sama sama kita nantikan..

so apa kena mengena dengan wanita besi macam entry  ni kata,.hahaha.. tak ada kena mengena pun..sebernanya aku rindu dengan member aku yang sorang ni..kalau korang tak pernah baca tentang dia click sini.. sedih kan..and aku doakan kau cepat sembuh Arm.. nanti boleh kita berlari sama sama.. kena kuat tau..makan ubat..and sentiasa bergerak..jangan malas nanti aku babap kang..hahaha.. lama kan kita tak berborak macam tadi..rindu pulak..dulu time sekolah sure hari hari gaduh..pantang elok sikit..hahaha..then cepat jer baiknya..adeh..sekarang cepat kan kita membesar..kau besar aku lagi besar (means gemuk sudah)..hehehe..tapi tak per aku akan kecik balik..and pasal ehem yang Abah cakap tu..hope betul sebab lepas ni geng lar kita..hahaha..aku suka aku suka..rindu giler doe..sumpah aku rindu kau giler..apa ker busy sangat aku ni tak sempat nak jumpa kau..tak per nanti aku plan betul betul and aku akan try arrange masa aku..wah macam Perndana Menteri kau jangan main main..hahaha..rindu kau babe..miss u so much my dear darling..

ni lar Boboi Arm korang rasa macam mana??
tapi kasut tu aku kenal..
dekat mana erk??
cekak tu maintain jer dekat situ..
nasib baik kau pakai tali pinggang keledar jangan kau pakai tali pinggang berkelendar sudah..kalau tak.. minta jauh dari Allah.. 

p/s : rindu ini makin menebal..
sikit sikit dapat lupakan..


0 BISING BISING: