| SAHABAT |

Monday, April 04, 2011

http://www.emocutez.com Phase of Love

mula mula macam ni.. bahagia sangat..tak nak berenggang langsung.. rapat jer.. 
handphone akan jadi peneman paling setia.. setiap masa nak Call, SMS, MMS, BBM macam macam "M" lar..
selepas berberapa minggu pintu hati mula retak sikit demi sikit..betul lar kata orang berkawan tu jangan lar lelama..nanti macam macam jadi nya..mula lar hati yang penuh cinta bertukar dengan benci
air mata mula menjadi peneman setia korang semua tanpa jemu
akhirnya bawa diri seorang diri.. 
masa tu kita akan tertanya mana pergi kata janji manis mu..?? mana pergi cita cita yang kita impikan..?? semua janji janji itu menjadi tanda tanya yang menghantui hidup sendiri..time tu boleh lar guna tag line Nabil "Lu Fikirlah Sendiri"..


p/s : kisah ini berkaitan dengan semua orang.
mana yang akhir macam ni memang lar..
mana yang berbahagia Tahniah..
tak mo sedih gadoh kei..

0 BISING BISING: