| SAHABAT |

Thursday, April 07, 2011

http://www.emocutez.com Facebook!!!

owh sebab kan benda ni aku dengan En. Balak banyak bergaduh.. apa benda yang asyik bergaduh ni??

benda ni kadang kadang boleh menyebabkan hubungan aku retak..

apa itu FACEBOOK?? sejenis rangkaian yang menghubungkan anda dan teman teman walau dari jarak jauh.. sekrang kan zaman IT jadi macam macam laman web yang orang gunakan.. tapi kebanyakkan orang akan pilih Facebook.. sebab ianya pantas dan tak rumit..

facebook make my heart broken
kenapa semua jadi macam ni?? hanya kerana satu status mula menjadi punca pergaduhan antara kitorang..macam ni cerita nya.. biasa lar member member kalau dah gurau ada yang kasar ada yang okay.. kalau dapat yang kasar??kalau dapat yang kasar mula lah En. Balak mengamuk.. demi nak pertahankan maruah aku.. siapa tak suka bila orang yang kita sayang sanggup bela diri kita dari orang lain.. lebih lebih lagi  nak pertahankan maruah.. tapi dalam pada mempertahankan tu sure aku kena marah kaw kaw punya.. so hati mak tersentap nak.. so aku decide better aku deactive jer dulu till keadaan reda or selama lamanya.. dulu aku nak deactive tapi En. Balak tak bagi.. now pon dyer tak bagi tapi aku tetap nak deactive juga.. tak kemana nya kalau tak ada FB.. buat apa nak ada FB kalau hati aku akan jadi macam kat atas ni..



0 BISING BISING: