| SAHABAT |

Monday, April 18, 2011

http://www.emocutez.com Bengkel Kereta!!

salam semua..hahahha..setelah beberapa hari aku tak menjenguk wall indah ni..indah ker??hahaha..confirm ar..sudah di penuhi dengan wajah wajah kesayangan hamba ini..lagi bertambah meriahnya...kuikuikui...okay back to the entry.. kenapa dengan bengkel??macam ni bunyi ceritanya..minggu yang lepas aku pergi taman layang layang dekat kepong tu..nak tau buat apa dekat situ?? haaa jangan terkejut confirm aku pergi sana memancing..hahahaha..pungkok hang..tak baik tipu..!! tak ada lar aku gi sana jogging lar apa lagi..korang ni pun..hehehehe.. lepas berjogging aku and member member nak pergi mandi air panas..nak buang toksin katanya..sambil merehatkan minda..jadi dalam perjalanan nak pergi kolam air panas..member aku perasan yang break Melly tak menyala..so aku pon apa lagi..kibut lar bila tau Melly sakit lagi..then hari ini baru aku hantar Melly pergi check up..rupanya wire dyer tak betol..so aku pun pergi ar dekat pomen dekat nan umah aku..haaaa..part ni aku suka..hahahahah..kepada pemandu pemandu wanita di luar sana..kalau mahu service kereta free meh tiru cara aku..

first step:
buat buat tak tau bawak kereta dekat tempat bukit tinggi (ini sesuai bagi mereka yang pergi bengkel dekat nan bukit).. sure abang pomen akan bawak kereta korang naik atas..

second step:
buat buat lar bersembang dengan abang pomen tu..tak luak mana pun bukan dyer nak makan..dengan cari ini kita akan dapat perhatian dan tak lar abang pomen tu penat and boring nak repair kereta korang..betul tak abang abang pomen di luar sana..

third step:
time nak bayar tu buat lar muka ala ala manja dan mengada gitu..sure abang tu senyum and cakap tak payah bayar lar..menda sikit jer..and korang jangan lupa cakap terima kasih..tak lar kecik hati abang pomen tu..dah lar tak payah bayar tak ada terima kasih lak tu..hahahaha..and paling utama adalah senyuman yang manis and paling manis..hahaha..

step step di atas sangat lar berkesan yer wahai pemandu wanita..terutama dengan abang abang pomen melayu ..confirm free punya..cayo lar cakap eden..kuikuikuikui...and buat macam naive sikit kei..

4 BISING BISING:

teeha said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

hahahahaha, sengal . bukan abang pomen jee . pacik cafe pon kena . abg hantar air gedegang pon sama :P

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

@teeha hahahahha..mana tau ni adeh kantoi...aku rasakan teeha muka aku ni memang muka murah rezeki lar..Alhamdulillah..hahahahaha...

fiezafie said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

pffftttt...xdo krete..cmne nk wt..hahah

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

@fiezafie kalau tak ada kereta ko kena naek fixie ar..hahaha..