| SAHABAT |

Sunday, March 06, 2011

http://www.emocutez.comSWEET 20TH!!

hari ini hari jadi aku!! wow!!
selamat hari jadi Didie..alhamdulillah di panjangkan umur,,,
happy sweet 20th dear.. aku dah makin matang dan dewasa..tak sangka..hahaha

jadi aku dah besar ahakx..so apa azam aku..close your eye, make your wish.. :)

i hope i'll be more matured and matured..hahaha ayat lapok..tak pakai dah sekarang..so aku pakai ayat ni.. "aku cuma berharap hidup aku kali ini akan lebih baik tak kira di mana sahaja aku berada..and aku harap akan kejayaan aku di dunia mahupun di akhirat kelak..aminn.. semua orang inginkan kesempurnaan dalam hidupnya sendiri..should i too.." hahahaha..amacam baru tak..hahahaha..mekacih kepada teman teman yang wish dekat aku..terharu sangat..tq too to my E. Balak sebab call and nyanyikan lagu untuk diri ini..terharu..mekacih baby temox..hehehehe

so now aku dah 20 tahun..tahun depan dah boleh mengundi and wajib untuk pergi mengundi..wah tak mo tak mo..hahaha..boleh tak macam tu..ahakx..tak aper mengundi untuk masa hadapan negara..majulah negara untuk masa hadapan..wah berpatriotik yer..hahahahaha..

p/s : i love me..

0 BISING BISING: