| SAHABAT |

Sunday, March 27, 2011

http://www.emocutez.comMars Needs Moms!!!

salam semua..hope panjang umur dan di murahkan rezeki..mana yang gaduh gaduh tu cepat cepat lar berbaik..tak ke mana kita selalu bergaduh ni..bumi ni dah tua..tinggal masa jer..mana yang sedang bermadu kasih tu..auww suka tau..sweet jer..berbahagia selalu kei..jangan gaduh gaduh tak mo tak mo.. :)))) tengok banyak kan senyuman itu..kan comel kalau senyum jer...ianya juga merupakan sedekah..so senyum lar.. :) ha macam tu lar..kan dah senyum comel jer..betul tak tipu..ceria ceria kei.. panjang betul opening hari ini..actually nak story mory about entry dekat atas ni..

panjang sebernanya cerita dyer..macam ni..semua ni bermula apabila aku, my sitster Along and my anak buah Iqa breakfast dekat Mc Donald dekat Hulu Klang..jauh tak kitorang bersarapan..mahu nya tak..pergi jer Mc Donald situ penuh nak mampus..pergi jer Mc Donald sini penuh juga..beratur sampai luar..apa hal lar ramai sangat orang nak makan dekat Mc Donald ni???rupa rupanya baru aku tau..Mc Donald kan tengah buat promotion ni..

beli mana mana minimum RM 5 dapat 2 percuma BIG BREAKFAST!!

owh patot lar ramai nak mampus..rupanya ramai nak makan free..ahahaha..kenyang perut kitorang..then dah order dah makan semua semua..anak buah aku pun bersuara..

Iqa : Mak Long lepas ni kita pergi mana??
Along : balik lar..nak kemana lagi??
Aku : sedang busy melantak hahahaa..
Iqa : alaaaa.. Iqa tak nak balik lagi..jom lar kita pergi jejalan..tengok wayang ker??
Along : wayang citer apa jer?? 
Aku : melantak lagi..
Iqa : cerita Rio ker?? apa apa jer lar..
Along : RIO belum keluar lagi lar.. nak tengok dekat mana jer??
Aku : dekat Wangsa Walk lar.. kan dah dekat..
Along : ok lepas ni kita pergi tengok movie..
Iqa : yeaaa.. tapi Mak Su pakai baju macam ni..
Aku : biar lar.. baru rock..sapa suruh tak nak plan awal awal..

hahahahah.. macam tu lar conversation antara kami.so lepas makan jer kitorang gerak terus ker Wangsa Walk..park kereta then terus beli tiket..
sementara tunggu movie mula
popcorn dulu..hahaha
hahaha..then apa lagi bergembira lar anak buah aku tengok cerita ni..
ini lar cerita nya..
sekian lama aku tak tengok movie now tercapai akhirnya..thankx to my anak buah..hahaha cerita dyer sangat touching okay..kisah ibu dan anak..so you all should watch this movie..i give 5 stars for this movie..it was great..!!!kenapa aku cakap macam tu??sebab cerita dyer mampu buat hati seorang kanak kanak tersentuh..korang bayangkan anak buah aku menangis tengok cerita ni..auww ada perasaan juga bebudak ni yer..ish ish..then bila last cerita ni aku tengok bebudak depan aku.menari nari ikut cartoon ni menari..muzik dorang pon best jalan cerita yang best..sangat menyentuh hati..aku pun touching okay..hahaha..so thats why aku bagi 5 bintang..sangat Fantastic..!!!

disebabkan cerita dyer citer omputih.. so aku pon bagi synopsis dalam English lar..okay tak??kalau tak okay korang boleh copy and paste dekat Google translate.. ;p

Take out the trash, eat your broccoli—who needs moms, anyway? Nine-year-old Milo (Seth Green) finds out just how much he needs his mom (Joan Cusack) when she’s nabbed by Martians who plan to steal her mom-ness for their own young. Produced by the team behind “Disney’s A Christmas Carol” and “The Polar Express,” “Mars Needs Moms” showcases Milo’s quest to save his mom—a wild adventure in Disney Digital 3D™ and IMAX® 3D that involves stowing away on a spaceship, navigating an elaborate, multi-level planet and taking on the alien nation and their leader (Mindy Sterling). With the help of a tech-savvy, underground earthman named Gribble (Dan Fogler) and a rebel Martian girl called Ki (Elisabeth Harnois), Milo just might find his way back to his mom—in more ways than one.


p/s : En. Balak good luck okay..i'll be waiting for you darling..auwwww..

2 BISING BISING:

teeha said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

bukan stakat rock tp gengster . hahahahaaa

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

teeha : ahahahahaha..entah bila nak pakai baju girl girl ni..adeh..rasa nya kena pakai maxi skirt lar..baru boleh..hahahaha..