| SAHABAT |

Thursday, March 03, 2011

http://www.emocutez.comHARIMAU MALAYA!!

hahahahaha..awal awal pagi aku dah gelak gelak macam ni..maknanyer aku sedang gembira..mana tak nya kemarin lepas aku dapat kenakan En. Balak..kesian dyer..tapi sweet sangat bila kadang kadang kita buat sesuatu yang baru dan tak dijangka..ahakxxxx..En. Balak orang minta maaf kei kena kan baby..nanti orang buat lagi..hehehe..

before tu ASSALAMMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIRWABARAKATUH..lupa nak bagi salam..hehehe..ok back to the entri kali ini..pasukan HARIMAU MALAYA A!! kenapa dengan diorang..huhuhu..jangan tak tau aku just nak share dengan korang semua yang aku minat gila gila ada lah dis mamat ni.. MOHD MUSLIM AHMAD seorang anak muda dari KUALA TERENGGANU..first aku tengok dyer perform time MALAYSIA vs PAKISTAN..aku tertanya tanya siapa permain jersi bernombor 15 tu??aku cari cari rupanya MUSLIM AHMAD hahaha..suka suka..muka dyer comel jer..bentuk muka macam ni yang aku suka pada lelaki..nampak macam macho macho gitu..ahakxxxx..then lepas tu seminggu aku asyik cerita pasal dyer dekat En. Balak..En. Balak pon redha jer lar tadah jer telinga nak menahan aku dok memuji muji pemuda berjersi 15..hehehe..apa apa pun En. Balak still number 1..tarak ada lain punya..

MOHD MUSLIM AHMAD

tapi korang jangan tak tahu..aku juga ada minati seorang pemuda bekas pemain bola sepak Sungai Petani Jr, Kedah ..seorang yang baik hati penyayang dan comel encem ngada ngada semua dia lar..kalau nak tau..ni lar dye..
 ULU FC (team dekat PTSS)
time ni dyer maen untuk POLITEKNIK kitorang..
love En. Balak sahaja!!
p/s : kawan masa kechik aku dah tunang..
:)

0 BISING BISING: