| SAHABAT |

Monday, January 17, 2011

http://www.emocutez.comWorse!

kenapa dengan hari ini??okay macam ini ceritanya aku bangun tido sepatutnya cergas dan bersemangat tapi hari ini tidak..mungkin semalam terlebih makan..mana tak nya..tengahari makan nasi ayam *nasi tambah okay..rehat kejap tetiba my sis Niecky ajak pergi makan nasi kandar lauk ayam madu..okay kena ikutkan juga sebab mengidam katanya..nanti kalau tak dapat susah meroyan tak pasal pasal..jadi turutkan juga..pukul 5 petang pergi kedai mamak Pelita..nasi kandar lauk ayam madu berserta ABC = Air Batu Campur..tak berhenti di situ jer okay malam nya pulak pergi The Curve dyer nak cupcake pulak..adeh..letih perut aku macam ni..okay jom kita makan cupcake..lepas tu singgah IKEA aku pula nak makan meatball..aku pun dah lama mengidam nak meatball *bukan mengidam sebab pregnant okay.. =)

 ABC special punya..ada ice cream
 meatball <3
ikan Salmon apa entah..tapi sedap

*gambar nasi ayam, cupcake dan nasi kandar ayam madu tak ada..hehehe..

tapi apa kena mengena dengan entri hari ini..okay cerita bermula..after bangun aku rasa ya Allah malasnya nak bangun pergi kerja..aku rasa macam tak seronok jer kerja opis ni..bosan..aku lagi suka kerja yang ada aktiviti yang boleh keluar peluh atau berdepan dengan orang dan tidak duduk hanya depan PC..walaupun aku hanya praktikal dekat tempat aku berkerja sekarang tapi aku tak belajar apa apa yang baru pon setakat ini..aku praktikal sebab nak berlajar sesuatu yang baru..tapi tak dapat apa apa pun lagi..dah dekat 3 bulan aku dekat sini..ada lagi 3 bulan lebih nak habis..alasan diorang ialah diorang tak boleh nak bagi kerja teruk teruk dekat kitorang sebab kitorang budak praktikal and tak dapat alaun..Haa??kalau macam tu lebih baik aku duduk rumah tido tak pun aku kerja dekat mall..dapat duit dan tak bosan..lagi seronok barangkali..sudah batuk ditimpa tangga Melly pon tak sihat lagi..baju kurung kesayangan aku pulak hangus terbakar dek iron yang aku pasang terlalu panas..tengok nak cakap yang aku tak nak pergi kerja pagi tadi..sampai baju pun hangus..haaisshhh...mengeluh jap..*tak baik mengeluh..orang suka mengeluh ni kawan baik syaitan..aku tak suka tak suka..


0 BISING BISING: