| SAHABAT |

Thursday, January 20, 2011

http://www.emocutez.comTQ Ms. TeeHa Mohd

video

salam my dear followers.. and thank you thank you and a million billion infinity to my dear darling TeeHa Mohd sebab apa..hahaha..thank you for your sweetest video u have made for me..sangat terharu apabila aku login jer Facebook and aku click jer dekat notifications then tertulis TeehaMohd tagged you in a video..so dalam hati video apa yang budak kechik ni tag..so click dekat link tu??see

: only for me Dewi Mardhiah 


wah sangat terharu bila dapat macam ni..fyi TeeHaMohd you are the one do this for me..hahah..amacam bangga tak bangga tak..hahaha..thankx auw thankx sangat..anda sangat sweet berkelakuan seperti ini..




p/s : happy Thaipusam Day to my encik Balak and my indian friends

4 BISING BISING:

fieza said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

hahaaa..gile comey budak tueh

teeha said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

hehehe . terharu tak? terharu tak ?

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

fie : hahaha..tau xper..rambut dyer pon dah panjng..

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

teeha : terharu lar..tak pernah ada orang buat macam ni..
u are the one dear..