| SAHABAT |

Thursday, January 13, 2011

http://www.emocutez.comTips untuk hilangkan keBosanan..

bosan tahap dewa??


okay aku tahu ini semua pernah berlaku di antara korang semuakan..so aku nak share serba sikit tips untuk hilangkan kebosanan korang yang dah tahap dewa dewi tu..

1. jerit sorang sorang..

  • kenapa kena jerit sorang sorang?? sebab bila korang jerit sorang sorang sure suara korang kuat untuk di dengarkan..silap hari bulan ada yang kena penyakit telinga berdarah sebab suara korang dah lar tak sedap memekak lak tu..haha..dari itu korang akan buat orang di sekeliling korang perasan akan kehadiran korang yang sedang bosan tu..sure dorang cakap "kau apa hal dah gila erk?" then korang just senyum and cakap bosan lar..sure dorang ajak korang berbual sampai lebam..hahahaha..
2. bangun dan menari nari
  • kenapa kena menari nari?? sebab bila korang menari nari..sure tak bosan sebab koarng buat sesuatu yang menyeronokkan dan baik untuk kesihatan..silap hari bulan ada teman teman korang yang join sekali..kan best nama nyer..pasang lar lagu yang menyeronokkan..katchy katchy..
3. buat buat rajin
  • time ni boleh di gunakan time dekat office..kenapa nak buat rajin aku memang rajin okay..okay korang memang rajin tapi korang rajin ker nak kemas meja orang lain..??tak kan..apa kata korang bangun and tetiba korang pergi bersihkan meja diorang..silap hari bulan korang akan dapat anugerah pekerja terbaik untuk setiap tahun..haha..and akan ditukarkan sebagai ketua cleaner..haha.acam best kan..
4. menyanyi lagu
  • kenapa kena menyanyi?? korang kan suka bab bab menyanyi ni .daripada korang habiskan duit dekat karaoke jamban tak pun yang advance sikit lebih baik lar korang sedekah kan duit tu dekat mana mana tabung yang memerlukan dapat pahala..hahaha..tak gitu..suara pon bukan sedap mana..wah jahatnya aku..hehehe..so apa kata time tengah bosan tu korang bangun then nyanyi lagu negaraku..sure orang orang di sekeliling korang akan bangun menyanyi sekali..orang Malaysiakan semnagt patriotik nya tinggi..salute MALAYSIAN people..
5. aku dah nak chow
  • kenapa aku nak chow??sebab dah pukul 5 petang malas nak duduk lelama..hahaha..bye bye semua..love u alls..

0 BISING BISING: