| SAHABAT |

Wednesday, January 19, 2011

http://www.emocutez.comTERSENTUH.. ALANNA QISH!!

hari ini sangat gumbira buat aku sebab baru jer lepas sarapan nasi lemak ayam yang sedap..and tertiba hari tersa nak baca blog Budak Botak and aku clik pada satu entri yang bertajuk

Bdk Botak Tengah Bersedih... (",) aku click and baca entri ni..then aku gerakkan tangan aku untuk gambar ini 


kalau nak baca ni link dyer click

sumpah sedih wei..korang mesti ramai yang dah baca tapi aku baru tahu tentang ni..sangat tersentuh wei..tentang ibu muda dan seorang ayah yang sangat tabah dalam menerima takdir mereka..kehilangan puteri tersayang yang terpaksa menanggung kesakitan di waktu kecil..korang kalau nak baca sediakan tisu berbanyak..aku dah tak malu dah nak nangis kat dalam opis sampai ada orang tegur tanya kenapa..aku bagi dyer baca and dyer tersentap..sebab dyer ada bayi yang baru beberapa bulan..seorang puteri juga.. :)

Al-Fatiha buat adek comel Alanna Qish

0 BISING BISING: