| SAHABAT |

Monday, January 03, 2011

http://www.emocutez.comSg. Klah..

ok ini yang semalam lepas aku balik dari celeb new year nan kengkawan aku balik angkut akak aku kat rumah then dalam nak malam tu kitorang gerak perak sebab nak celeb dengan family pulak huhuhu..apa lagi enjoy..time nak balik pergh sangat adventure giler..nak tau kenapa?? macam ni ceritanya..dalam perjalanan nak balik perak malam tu hujan lebat giler..time tu aku dah dekat Tg. Malim.. aku yang dengan tak nampaknya bawak pon slow jer..bukak double signal wipper paling laju maximum aku bagi amek kau..huhuhu..sedang sibuk aku memerhati jalan leh lak wipper belah kanan tak nak gerak..ake dah cuak dah..jalan dah ar tak nampak..ngan lebat lagi..akak aku dah risau..aku lagi risau sebab aku bawak bini dan anak orang..adeh..macam mana ni..ak decide stop dekat line paling kiri emergency line..beolkan signal jap dengan hujan hujan tu..tapi tak elok gak..so aku nan aku amek keputusan teruskan perjalanan dengan bawak Melly seslow yang mungkin..huhuhu..(0_o) yang paling aku tak leh bla aku bawak kereta kepala terteleng teleng belah kiri..ahakxxxx..yer ar tak nampak punya pasal katakan..ahakxxxx..and at last sampai juga akhirnya Alhamdulillah..esoknya abg iparku repairkan wipper..alhamdulillah elok..time nak balik lelh pulak signal aku bua hal..adoi Melly ko kenapa..sajer je kan nak memanja dengan aku..ngada tau..adeh..last las pergi bengkel dah nak deka sampai bengkel kau elok pulak.kau memang sajer jer kan..

mama i love u..
:)

muhammad fayyadh aqasha with his mama

nur fatin amani and muhammad ar-rayyan

sonok nampak..

nur fatin amani with her papa

muhammad ar-rayyan with his mama


p/s : sonok sangat


0 BISING BISING: