| SAHABAT |

Friday, January 21, 2011

http://www.emocutez.comMIX-STYLE

okay for your information sekarang zaman bebudak pakai headset berjenis apa kalau korang tau??aah yer betol betol..yup entry tu pon dah bagi tau kan jenama apa..hahaha..aku pon pakai headset berjenama MIX-STYLE tapi disebabkan kewangan aku masih kontang jadi aku cuma mampu beli yang fake punya dengan harga sesangatnya murah teka lar berapa??yup betul dengan harga RM13.00 sahaja..tiga belas ringgit malaysia sahaja..so apa yang aku nak cakap hari ini aku just nak kongsi dengan korang about the fake MIX-STYLE..

ok ini kotak dyer yang original
tengok pada sticker tu jernih dan bersih..
                                      
 ini yang palsu
color dyer pon tak sama 
sticker tak jernih dan kekelabuan
yang original memiliki penutup telinga yang smooth
tali dyer lebih panjang dan boleh dicabut
yang palsu tali dyer direct terus dengan penutup telinga
 penutup telinga yang original kain dyer smooth jer..
 bezakan dengan yang original..berkedut jer..
original akan tulis made in China or Japan
                                      
yang fake tak akan tulis paper just kosong jer..

credit to magentic rose sebab kasi share information and gambar

p/s : pilihan korang nak beli yang original or fake.. :)

0 BISING BISING: