| SAHABAT |

Wednesday, January 12, 2011

http://www.emocutez.commengapa ??

sepatutnya kita mesti gembira habis bila kita tengok dekat baki panggilan masih dalam jumlah yang sama even kita call berjam jam and rasa tak puas walaupun dah cakap sampai tak ada suara..sebab kita bercakap dengan orang yang kita sayang..kadang kadang sampai tak sedar battery hp dah tahap putih..tapi kenapa tidak aku..makin lama bercakap dengan encik Balak makin bosan kenapa..?sebab setiap kali bercakap sure gaduh..benci lar aik macam gini setiap hari..tak ada keamanan langsung..tu baru couple dah gaduh gaduh macam tu..nanti kalau dah tunang macam mana..kahwin??ada anak??mahu pecah rumah aku nanti..silap hari bulan dengan anak anak aku bawak pergi berperang sekali..hahahaha..tu lar bak kata orang tua tua kalau berkawan tu jangan lelama..tak baik katanya..tapi orang muda bidas balik..sebelum apa apa kita kena tahu hati budi sebelum kenal secara mendalam..tapi bagi aku apa yang di katakan orang tua tua tersebut tersangat lah bernasnya..kenapa??sebab diorang makan garam dulu..hahaha..tengok banyak sangat makan garam tu yang ramai kena darah tinggi..ish ish ish..tak elok sungguh..

mula mula macam ni.. seronok selalu..
 romantik kan..nak macam ni boleh..
still bersama berkasih sayang even badan dah temox time mengandung..


p/s : kenapa tak boleh nak dapat macam ni.. :'(

2 BISING BISING:

fieza said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

letak gamba tue...cepat2 ak scroll kt bwh..bukak kt offiice..t staff sni ckp ak dok wt pe plak..kahkahkah..

yu[ ak pcaye jugak ckp org dlu2..cume umo ak mude lg n xde wet kalo nk kawen tros kn..kehkeh..cinta lepas kawen sweet lg..heeeeee...

didie...kalo kol jgn lme sgt kot..kalo lme tue la mcm2 kua tue sampai gado.. yeah nansehat dr org yg jiwa kacau..kahkah

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

hahahha..gambar tu sweet aku rindu encik Balak aku..nak baut macam tu lar..hahahha..siut jer kan..ahakxxx..

kita pompuan tak apa kalau kahwin awal..sebabnya tak bahaya..hahaha..lelaki jer kena kahwin lmbat sebab dorang kena cari duit untuk anak bini..ada member kita skunk sem 3 sebaya kita diorang dah kahwin dah..budak poly kita okay kenal pon dekat poly..bagak bestkan..huhuhu..pergi kelas sesama..makan sesama..balik pon sesama..bestnya..

tu lar..tapi mana puas cakap sikit sikit..kami jauh..rindu wei..rindu sangat..