| SAHABAT |

Tuesday, January 18, 2011

http://www.emocutez.comMEATBALL!!


hahah aku memang obsesi sikit dengan meatball dekat ikea ni..tak kisah lar meatball dekat mana mana bakso pon aku layan..pergh memang terbaik lar..and the part yang paling aku suka bila aku makan meatball hari itu click sini kalau nak tau..nak tau apa yang aku baca..macam ni..


to meatball lovers..
every Tuesday RM8 for 10 meatballs..

WHAT??! RM8 jer..wow aku suka suka..hahaha..macam ni hari hari selasa aku akan bersemangat nak pergi makan..hahaha..sedap wei..sumpah aku tak tipu..hahaha..kepada HALIM jangan jeles kei..duduk lagi jejauh dekat sana..hahaha..aku tengah membakar kau ni..panas tak panas tak..ahahha..aku suka aku suka..TEEHA nanti kita pergi makan sesama kei..sedap bangat deh..


0 BISING BISING: