| SAHABAT |

Wednesday, January 19, 2011

http://www.emocutez.comLayout Facebook!!


hahaha..selama ini aku tak percaya yang layout untuk Facebook ada..sekali amek kau...haha..nengok sendiri..now i believed it..cantik tak Facebook aku..cantikkan..nak tau macam mana nak dapatkan layout macam ini okay aku ajar..

first step :
downdload Yontoo Layers dulu..baru boleh guna..sebab kalau tak ada software ini korang tak dapat nak tengok layout orang itu..

second step :
selepas downdload korang pergi www.pagerage.com untuk pilih layout yang korang suka..
korang follow jer step yang dyer suruh jangan tinggal satu pun..

third step :
login Facebook korang and taip dekat search Page Rage and like diorang nya Facebook..

forth step :
setiap kali korang nak tukar layout korang kena refresh dekat Page Rage itu..mudahkan..simple just click jer..

lepas ini bergaya lar dengan layout korang semua..

p/s : sangat merindui encik Balak

0 BISING BISING: