| SAHABAT |

Monday, January 24, 2011

http://www.emocutez.comKisah Makanan

salam semua bloggers today i would like to introduce about myself, fitrsly.. my name is Khan..hahaha..tak ada lah saja jer sebab dah lama tak singgah memekik dekat carpet hitam aku ni..entah bila lar nak tukar layout yang cantik cantik ini..any idea??lamakan aku tak update blog ni..mana tak nya mencekik jer kerjanya..kesian an..sampai tak nyempat nyempat tangan ni nak pegang keybord asik pegang sudu dan garfu jer..hehehe..so hari ini aku nak share dengan korang kisah kisah aku nak melantak natang natang ni..saksikan..

 ini nama nya Nasi Goreng Tom Yam sedap pedas pergh..ada kisah dekat makanan ni..macam ni ceritanya..aku sebernanya salah aku..aku memang nak oder natang ni tapi aku pergi mintak yang salah bila sampai jer makanan tu aku cakap no i'm not asked this..dyer pon pelik jer muka..hhahaha..dyer angkat then buat yang lain..so ini lar hasilnya..tak rugi aku mintak yang lain.hahah..anda boleh dapati makanan ini di ThaiExpress @ The Curve..
 meatball
Tutti Frutti Frozen Yogurt
yang dua ni lagi best ceritanya..kejadian ini berlaku pada hari jumaat lepas..sepatutnya aku hari tu aku kena pergi Perak ambil mama aku..aku keluar office pukul 3.00 petang time nak keluar tu mama aku call cakap tak payah ambil mama datang naik kereta..dah alang alang aku dah keluar aku teruskan tekan padel Melly and direct terus dekat IKEA..apa lagi meatball lar..hahaha..meatball lagi!!sedap wei..aku pon tak tahu kenapa asyik nak melantak meatball jer..lepas makan dekat IKEA aku gagahkan diri juga pergi The Curve jalan jalan then aku masuk satu kedai ini di panggil GIORDANO..aku tengok satu jeans season ni cantik giler..aku pon angkat satu..hahahaha..habis duit dah..mana nak cekaw duit ni.. T_T time nak balik aku singgah kedai Tutti Frutti sedap giler wei..menda ni bukan ice cream tetapi Tutti Fruitti Frozen Yogurt..korang boleh ambil berapa banyak korang nak and topping dyer ikut suka korang..bayaran diikut berat tutti frutti korang makin berat tutti frutti korang makin mahal lar harganya..haahaha..nak tau aku kena berapa haha..aku kena RM12.50..

yang ini aku keluar makan bersama sama kakak kakak aku..Along aku yang belanja..kami makan dekat Restoran Al-Rawsha..makanan Arab tau..aku dah lar tak tau bahasa Arab ni and tak pandai sangat nak makan makanan Arab..last last akak aku yang order Lamb Mandy ( nasi dengan kambing) dengan Lamb apa entah..tapi sedap sangat wei..air aku order Barbican Raspberry..sedap wei..lama tak minum Barbican..
hahahah..yang ini dua orang kesayangan aku..mama dan anak buah (Nuraliah Syafiqah) time ni kitorang makan steamboat dekat Restoran Nelayan dekat Titiwangsa..time ni kakak aku dengan suami dyer tak sampai lagi..hehehe..so kitorang klik klik dulu..huhuhu..makan lar sampai korang nak termuntah pon boleh diorang kira satu kepala RM28.00..nak makan nasi pon boleh..tarak hal punya..habis jer kitorang makan even setrusnya bukan balik rumah tapi kitorang pergi KLCC tengok cerita Gulliver's Travel..hahah..ayik bangat..

p/s : Teeha cepat cepat datang KL..:)


4 BISING BISING:

fieza said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

belnje ak meetball leh?..hahaa...
aah tutti fuity tue yogurt..tp mahal kn..ak pon tkot nk amek..yela..nk amek sdp je..skali harge..hambek ko..eyh bukn ko da tgok gulliver's travel ke..wuwuuw

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

kau tau xper..hahaha..ngok sumer sdap..bila nak ltak topping dyer perg segagah mngkin ak ltak bebanyak..hahaha..time nak timbng amek kau..berkilokilo..,hahaha..takut nak byar rasa nak soh prang tu jer yg makan..hahaha

amar monster said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

weah yg mkanan arab tu aku slalu mkn ngan abah at rawsha gak

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

arm : aah tapi aku mkn dekat pandan ampng..
ko makan dekat kdai dyer yg dlu or at pndan ampang..
sebab yg dulu nya ritu pergi dah ttup..