| SAHABAT |

Thursday, January 06, 2011

http://www.emocutez.comkenapa MALANG sangat??

ok entri kali ni aku nak cerita hari semalam time lepas balik kerja..pergh sadis lagi..MELLY got crush..siut punya bas..memang baghal lar ar an nak cakap.. uuuuuuurrrrggghhh..!!!mesti tanya kenapa an aku marah marah...? macam ni ceritanya..once upon the time..huhuhu.. okay macam ni..semalam time sibuk dok kemas kemas nak balik aku dapat text dari someone..siapa someone??adik kesayangan aku lar..DEINY..macam ni bunyi text tu..

adek : akak ko kat maner?? balik kol berapa?
aku : akak tengah siap nak kemas balik naper?
adek : adek ngat nak soh akak teman adek cari barang..
aku : pukol berapa nak cari nya..
adek : malam ker..lepas akak balik kerja ker..
aku : ok..akak dah nak gerak ko siap siap sekarang..sapa jer yang follow..
adek : ANGAH dengan fatin..
aku : ok.!

then time on the way nak pergi rumah dyer..aku pon masuk lar simpang bulatan jalan Ipoh..dah dekat bulatan aku pon masuk ar line aku..boleh lak si babun (bas SELANGOR) tu nak gak masuk sekali..eh eh eh sesuka hati dyer jer an..ok di sebabkan dyer besar badak aku pon bagi lar dyer lalu..dah bagi memang dyer bagi ucapan terima kasih yang sangat buat aku teruja..duuusshh..kreeeeekkk..sesedap hati dyer jer an dyer sagat Melly aku..pergh didih ni..aku hon then aku tunjuk Fuck dekat dyer..nak turun tak boleh hujan lebat giler..kerta banyak..nak berhenti mana pon tak tau.bas tu blah macam tu..aku pon satu baghal tak reti nak amek no plat dyer..bapak kibut malam tu..adoi..betol lar kate orang tua tua waktu maghrib jangan keluar..adeh..aku pon apa lagi mengucap pepanjang banyak banyak..aku nak nangis pon tak boleh air mata tak nak keluar..Melly baru kuar pital kot dah kena lagi..i'm sorry Melly..

relax jap..sakit wei..kalau korang ada kereta sure rasa apa yang aku rasa..

okay lets continue,, then aku berhenti dekat satu simpang aku call encik Balak.. cerita dekat dyer..then dyer marah aku jap..bagi nasihat jap..sayang punya pasal an..aku terus nangis dekat dyer..ngadu dengan encik Balak.. 

aku pon turun tengok Melly sakit macam mana..okay memang teruk lar remuk kejap..tapi tak banyak..then aku terus gerak rumah adek aku yang memang dekat area aku berhenti..5 minit lepas tu adek datang then dyer nak bukak pintu sebelah penumpang..yang aku bertambah sedihnya pintu tu tak boleh buka..fuck!!sakitnya hati aku..aku dah bengang aku pon amek sebatang rokok hisap dalam dalam..hhhhhhhhsssss..fffffuuuuuhh..puas giler..sakit hati wei..aku pon gerak pergi bawak bebudak ni kuar cari barang sambil boleh release tension kejap..balik tu lepas hantar adek and bebudak ni aku singgah bengkel dekat nan rumah aku..nasib baek bukak lagi..aku suruh dia kepak kejap asal bagi dia boleh bukak pon jadi lar..so alhamdulillah dah boleh bukak..biar lar calar calar tu dulu..nak claim insuran macam nanti lar kan..dengan aku tengah P ni..kang tak pasal pasal kena RM400 mana nak cari wei..adoi..mama tak tau lagi ni..nak bagi tau ker tidak erk??


p/s : rindu  dengan encik Balak saya..

0 BISING BISING: