| SAHABAT |

Sunday, January 02, 2011

http://www.emocutez.comCELEB NEW YEAR 2011..

hahaha..best giler sambut new year kali ni.. first aku pergi Time Square with the girls from Nilai..jumpa dekat McD then makan makan borak borak.. bila perut dah mula tidor kaki lak mula rasa gatal nak berjalan tangan lak mula nak meraba raba nak sentuh itu nak sentuh ini mata mula miang nak tengok sale itu nak tengok diskaun yang ini..hahaha..aper lagi SHOPPING time.. tapi yang sakan bershopping aku dengan fie fieza jer lar.. yang laen juz mata dan kaki jer yang gatal..ahakxxx..tapi paling sakan fie fieza lar..selagi ada yang murah selagi tu dia sapu..hahaha..then lepas makan kitorang pon nak balik nak sambut new year dekat Dataran Merdeka boleh lak aku lupa mana aku letak si Melly..haha..park dekat BB Plaza tapi pergi naek dekat Sungei Wang..hahaha..baghal gler..finally hampir sejam kitorang cari Melly kitorang pon gerak Kg. Baru sebab perut dah mangun minta di isi.. c(: apa lagi Melly terus memecut laju pergi Kg. Baru.. encik Balak maaf yer tak jawab call orang tak perasan..hehehe..love u encik Balak.. then dah isi perut kitorang terus gerak pergi Dataran..nak citer lar an..bagak ramai mat indon..adoi aku dah rasa macam kat negara luar lak..dah lar bising nak mati leh lak buat macam negara dia..adoi..tak ada sivik langsung..hahaha..tapi apa yang best sedang asyik dengar lagu berkumandang di pentas boleh lak si encik balak akak ni nampak not RM50..hahaha..gelak sakan lar kitorang..ahakxxxx..dalam pala dok plan nak guna macam mana..nak guna wat makan tak sedap lak an..aleh aleh kitorang guna nengok wayang keesokkan harinya..after habis masuk sudah hari tahun baru 2011..then tak tau nak lepak mana sorang dah gerak dengan encik Balak dia..so tinggal kitorang tiga..last last kitorng gerak danau..shopping lagi..hehhee..esoknya movie time hahaha..nak tau kat mana..?? mana lagi Pavillion lar..hahaha..asyikk gitu..ahakxxxx..lepas movie yang ni kitorangn direct nengok movie yang itu..huhuhu..suka suka..

haaha..amek gambar dulu before bershopping..
ini lar girls yang di maksudkan..

time ni dah nak balik so lepak jap makan harajuku crepe ape entah si fie fiza ni cakap..tapi sedap owk..terbaek..





p/s : sowi gambar tak berapa nak cun..

4 BISING BISING:

fieza said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

kahkah..mmg best..thanks again...
harajuku crepe la..shima mende lak..hahahhaaa...

maaflah gambar x cun tp org nye cun..
kan?hakhak

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

haha//
owh harajuku crepe..
mner lar ak tau..
hahaha..

yang orang cun tu aku tau ko nak kter saper..
ko nak kter ak an..
haha..

teeha said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

hah, tak ajak . jeles jeles . dua dua pakai leather jacket . ah :(

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

huhuhu..nanti kita pergi erk..
macam mana nak ajak..
teeha jauh nun di sana..
nanti kita beli kei..